HTML

Védnőkeink:

A Bibó-év rendezvénysorozat blogja

Idén ünnepeljük Bibó István születésének századik évfor- dulóját. Az ELTE Bibó István Szakkollégium e centenári- um alkalmából Bibó-év címmel emlékévet szervez.

A blogon a rendezvénysoro- zattal kapcsolatos információ- kat találhatnak az érdeklő- dők.A rendezvény védnökei:

Ifj. Bibó István

Dr. Mezey Barna
az ELTE rektora

Dr. Király Miklós
az ELTE ÁJK dékánja

Dr. Kukorelli István
egyetemi tanár

Dr. Huszár Tibor
akadémikusTámogatóink:

Nemzeti Erőforrás Miniszérium

ELTE Állam- és Jogtudományi Kar

Az ELTE Bibó István Szakkollégium volt szakkollégistái

2011.08.17. 10:19 bibó100

- Interjúk a Kossuth Rádióban

  Bibó István 100. születésnapján a Kossuth Rádióban Szakkollégiumunk több tagjával és tanárával készült beszélgetések hangzottak el.
 
 
  A Vasárnapi újság műsorában ifj. Tóth György készített interjút Pozsár-Szentmiklósy Zoltán igazgatóval, Tiba Márton Választmányi elnökkel és Sulyok Katalin szakkollégistával, amely itt hallgatható meg, a műsor nevére kattintva (6:42 percnél kezdődik a beszélgetés).
 
  Az Esti beszélgetések - tudományról c. műsorban Kukorelli István tanár úr volt Sipos Júlia vendége. A beszélgetés felvétele elérhető itta műsor címére kattintva (22:31:09-től).
 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bibo100.blog.hu/api/trackback/id/tr223159757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.