HTML

Védnőkeink:

A Bibó-év rendezvénysorozat blogja

Idén ünnepeljük Bibó István születésének századik évfor- dulóját. Az ELTE Bibó István Szakkollégium e centenári- um alkalmából Bibó-év címmel emlékévet szervez.

A blogon a rendezvénysoro- zattal kapcsolatos információ- kat találhatnak az érdeklő- dők.A rendezvény védnökei:

Ifj. Bibó István

Dr. Mezey Barna
az ELTE rektora

Dr. Király Miklós
az ELTE ÁJK dékánja

Dr. Kukorelli István
egyetemi tanár

Dr. Huszár Tibor
akadémikusTámogatóink:

Nemzeti Erőforrás Miniszérium

ELTE Állam- és Jogtudományi Kar

Az ELTE Bibó István Szakkollégium volt szakkollégistái

2011.03.13. 20:20 bibó100

- Mit üzen Bibó a mának? - Beszélgetés Bibó István életútjáról a Szabadság Kávéházban

 
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk a 2011. március 17-én, a Szabadság Kávéházban (1054 Budapest, Aulich u. 8) "Mit üzen Bibó a mának" címmel megrendezésre kerülő beszélgetésre!
 
A Bibó-évet megnyitó esemény a rendezvénysorozat védnökeinek ünnepélyes köszöntőivel veszi kezdetét, majd sor kerül az ELTE Bibó István Szakkollégium Harkály-díjainak átadására. A program következő eleme a Dr. Bíró Zoltán, Dr. Kiss Gy. Csaba és Dr. M. Kiss Sándor részvételével tartott kerekasztal-beszélgetés lesz, melynek fő témája Bibó és a szárszói találkozók lesznek.
 
A beszélgetés után sor kerül a "Mit üzen Bibó a mának?" esszépályázat meghirdetésére, majd a 2011-re tervezett programjaink ismertetésére is.

Csütörtökön találkozunk!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bibo100.blog.hu/api/trackback/id/tr442736645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.